0 Elemek
Oldal kiválasztása

Az ősz meghatározó évszak lesz az életemben, mert egyrészt először teszem ki apró testemet Magyarországról, másrészt ennyi év után végre angol nyelvű virtuális térbe (is) költözöm. A költözésben a Schenker Nemzetközi Szállítmányozási és Logisztikai Kft. lesz segítségemre. Ők segítenek abban, hogy minden emléket magammal tudjak vinni az útra, amiről úgy gondoljátok, hogy hasznos lehet külföldön, vagy ami a legjobban hiányozhat majd kis hazámból.

Ahhoz, hogy emlékeket vigyek magammal Magyarországról, a ti segítségetekre lesz szükségem. Természetesen játékos formában és 100 garantált ajándékért cserébe.
Az általatok javasolt 100 tárgy nemcsak abban segít, hogy rögtön otthon érezzem majd magam az új virtuális fészkemben, hanem abban is, hogy a segítségükkel más kultúrákkal is megismertessem szülőföldemet.
illusztracio_palyazathoz-01
Nem kell mást tennetek, csak gondoljátok végig mi lehet az a 100 tárgy, ami tipikusan magyar és amit szerintetek  feltétlenül fel kell pakolnom a Schenker kamionjára. Ha megvan, akkor írjátok, sztorizzátok el nekünk e-mailben a sanyiabagoly@gmail.com címre, 1-2 mondatban kifejtve (egy twitternyi | 140 karakter), hogy miért vigyem magammal a javaslatotokat. A kamion befogadóképessége is véges, egy embertől csak egy tárgyat tudok majd felpakolni.
illusztracio_palyazathoz-03
A nagyi palacsintasütőjét vidd magaddal, mert az ebben sütött palacsinta mindig jó kedvre derít. 
És önvédelmi fegyvernek sem utolsó 🙂
A javaslataitokból 100 tárgyat teszek fel a Schenker kamionra, a 100 kiválasztott emléket pedig 100 garantált ajándékkal köszönöm meg (Sanyi a bagoly mintájú mini jegyzetfüzet és Schenker toll), hogy utazási élményeiteket legyen miben rögzíteni.
A kamiont megtöltő 100 legjobb ötlet gazdája a játék végén egy sorsoláson is részt vesz, ahol 5 szerencsés rajongóm csodálatos Sanyi a bagoly csomagot (plüsst, bögrét, pólót, Sanyi webshopba 20 %-os kedvezményt), valamint a Schenker ajándékát (egy kamionos pendrive-ot) kap.
Határidő: 2015. augusztus 23.
Szöveg karakterszáma: max. 140 karakter.
Nyertesek kiértesítése: 2015. augusztus 26.
Email: sanyiabagoly@gmail.com
illusztracio_palyazathoz-02