Hello!

A Sanyi a bagoly oldal jelenleg a netes szórakoztatóipar egy szegletét foglalja el. Napi félbölcsességeivel, gondolataival, igazi netkedvenc lett a mai magyar internetvalóságban.

Sanyi a baglyot már ma is sokan a magyar Garfieldként emlegetik. „Igaz, a Sanyi a bagoly nem kimondottan képregény. Ezek a rajzcsíkok nem mondanak el komplett történeteket, inkább csak impressziók, az átlagembereket, köztük engem is foglalkoztató kérdések konstatálása fanyar humorral.” (Evu – Sanyi a bagoly alkotója)

 

sanyi_es_a_konyvelo-01
Sanyi és a könyvelés

 

Miért épp Sanyi?

Valójában édesapám után kapta a nevét ez a kis figura. Életem épp abban a szakaszában kezdtem el rajzolni, amikor Apám meghalt. Kellett valamit csinálnom, ami eltereli a gondolataimat. Apámra gondolva a rajzolgatás közben született figura nem is lehetett más, csakis bagoly és Sanyi. Egyébként sok közös dolog van bennük. Apám is keveset beszélt, de akkor mondott is valamit.

Apa és én
Apa és én

Kik szeretik Sanyit?

Sanyi a bagoly facebook oldalát ebben a pillanatban közel 46 000 rajongó követi. A látogatók 80%-a a facebookról érkezik ide.
A facebook oldal rajongói bázisa stabil, a rajongók száma napról-napra nő. Ezzel együtt a weboldal látogatottsága is egyenes arányban növekszik.

 

Munkahétfő

 

Hirdetői együttműködéssel kapcsolatban keress itt:

Szabó Éva :: Sanyi a bagoly
sanyiabagoly@gmail.com
evu@avesophia.hu
06 70 369 4324