0 Elemek
Oldal kiválasztása

Védjegyoltalom és tulajdonjog

A honlapot az Ave Sophia Design Studio Bt. birtokolja és működteti. A Tulajdonos nevének, valamint egyes termékeinek, szolgáltatásainak elnevezése a védjegyekekről szóló 1997. évi XI. törvény és egyéb, Magyarországon kihirdetett és hatályos nemzetközi egyezmények védelme alatt áll, annak használatára illetve a használat engedélyezésére csak a védjegytulajdonos jogosult.

A honlapon található vagy itt közzétett valamennyi tartalom – beleértve (de nem kizárólag ezekre korlátozva) a szövegeket, grafikákat, fotókat, képeket, mozgóképeket, videoanyagokat és illusztrációkat kizárólag a tulajdonos birtokolja. A honlap minden eleme – beleértve (de nem kizárólag ezekre korlátozva) a látványtervet és a tartalmat – kereskedelmi, szerzői jogi, védjegyi és egyéb, szellemi tulajdonjogokra vonatkozó törvények védelme alatt áll, elemei semmilyen formában sem másolhatók vagy továbbíthatók.

A tartalom egészének szerzői joga az Ave Sophia Design Studio Bt. tulajdonában van és marad. Ha a honlapon található dokumentumok ellenkező utasítást nem tartalmaznak, a felhasználó megtekintheti, lejátszhatja, kinyomtathatja, illetve letöltheti a webhelyen található dokumentumokat, hanganyagokat és videoanyagokat, de ezeket kizárólag személyes, tájékozódási és nem kereskedelmi célra használhatja fel. Tilos a tartalom módosítása, másolása, közvetítése, közzététele, előadása, reprodukálása, kiadása, licencelése, átruházása, értékesítése, továbbá a tartalom alapján készült művek létrehozása a tulajdonos belegyezése nélkül. A szerzői jogokra vonatkozó hatályos törvényben engedélyezett módokon kívül a tartalom egyetlen eleme sem használható fel újra a tulajdonos előzetes engedélye nélkül. A jelen feltételek hatálya alatt az ilyen anyagok más honlapokon vagy hálózati számítógépes környezetekben való felhasználása tilos. A honlapon található tartalmakban szereplő szerzői jogi információk, védjegyek és egyéb, tulajdonjoggal védett elemek eltávolítása tilos.


Adatvédelem
Az 1992. évi LXIII., az adatvédelemről szóló törvény értelmében, adataid biztonságos kezelését és tárolását nagyon fontosnak tartjuk. A www.sanyiabagoly.hu oldalon regisztrált felhasználók adatait kizárólag hírlevelünkre történő feliratkozás, vagy a vásárlás, vásárlási szerződés teljesítésének érdekében, annak bizonyíthatósága miatt tároljuk.
Az általad megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át.

Regisztráció és a vásárlás folyamán kell megadnod személyes adataidat (név, szállítási/számlázási cím, telefonszám, e-mail cím). Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések pontos teljesítése érdekében kérjük.
Ha bármikor úgy döntesz, hogy nem szeretnél több információt kapni tőlünk, vagy szeretnéd, ha neved és egyéb személyes adataidat távolítsuk el adatbázisunkból, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot (info@avesophia.hu)
(adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-78070/2014)


Banki adatok és fizetési módok

Banki átutalással – amikor a bankba beérkezik a vételár, a megrendelést postára adjuk
Sanyi a bagoly bankszámlaszáma:

Ave Sophia Design Studio Bt. | Gránit Bank 12100011-17625997


Jótállás

Szavatosság:

Termékeinkre a jogszabályban leírtak szerint 12 hónap szavatosságot vállalunk, rendeltetésszerű használat esetén. Ebben az esetben a számla jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk.

Cseregarancia:

A hiánytalanul visszaküldött vagy visszahozott termékekre érvényes. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.


Szolgáltató

AVE SOPHIA DESIGN STUDIO BT.
Kérdy Zsófia – Alapító, ügyvezető
Tel.: 06 30 712 8967
Email: zsofi@avesophia.hu

Adószám: 24988667-2-43
Székhely: 1114 Budapest, Kanizsai utca 20.
Cégjegyzékszám: 01-06-793621 (Fővárosi Törvényszék Cégbírósága)

Jogszabály alapján engedélyköteles, tevékenységet engedélyező hatóság:
Kereskedelmi tevékenység: Csomagküldő kereskedelem
Nyilvántartási szám: 114/2014


Logisztika

Csomagjaink összeállítását és termékeink kiszállítását a Webshippy Fulfillments Kiszervezett Webáruház Logisztikai Szolgáltató végzi.

Kapcsolattartó

Szabó Éva (Evu) – Alapító, kreatív
Tel.: 06 70 369 4324
E-mail: evu@avesophia.hu

 

Tárhely szolgáltató

Tárhelypark Kft.
1115 Budapest, Keveháza u. 3.
Tel.: +36 1 700 4140

Sanyi a bagoly

„Sanyi történetei – hiába játszódnak a mesebeli állatvilágban – nagyon is emberiek,csakis olyanok, amilyeneket naponta bármelyikünk átélhet. Hiszen Sanyit épp az különbözteti meg tőlünk, s épp annyival több ő bármelyikünknél, hogy nem tud és nem is akar többnek látszani annál, mint ami és amennyi. ”

Sanyishop

Könnyű Sanyit megszeretni, hiszen napi történeteiben saját magatokat is felfedezhetitek. Talán ennek is köszönhető, hogy ilyen sokan szeretitek. Köszönjük, nagyon jó érzés, hogy a Sanyiságban osztozni lehet veletek. 
Minden termék fair trade és helyi vállalkozásokkal együttműködve készített, Kínát messziről elkerülve. Nem is beszélve arról, hogy minden egyes Sanyi a bagoly relikvia vegán, valamint glutén- és laktózmentes. 

Kívánj az életedbe egy csepp Sanyiságot és mi visszük neked.