0 Elemek
Oldal kiválasztása

Hivatalos megnyitó

 

Két héttel ezelőtt még nem gondoltam volna, hogy sikerülhet befejezni ezt az oldalt. Nos, tényleg nem sikerült. Ennek ellenére átadom – hopp elnézést – ÁTADJUK, (de erről később) az oldalt. Ezennel olyan legendás ünnepségek követői leszünk, mint amilyen a Várkert Bazár többszöri átadása volt. Persze mi a háttérben, láthatatlanul fogunk építkezni, hogy az egyik legszórakoztatóbb funkciót felépítsük nektek, amivel az unalmas munkaórákat elüthetitek.

Hatalmas öröm és izgatottság ezeket a sorokat írni, hiszen 5 év után elköltözött a blog.hu felületéről Sanyi, a bagoly, hogy mára saját weboldalon fogadja az olvasóit. Mindez nem valósult volna meg Zsófi, Paola és Aurélien nélkül. Ők azok, akik lelkesedésüket, tudásukat beleadva mindent elkövetnek azért, hogy Sanyit megtanítsák repülni.
A napokban, amikor összeültünk megbeszélni a hogyantovábbot, kicsit hátradőltem sörrel a kezemben és néztem, hogyan szervezkednek, egyeztetnek, morgolódnak számomra érthetetlen hátéemel kódokon. Abban a pillanatban állt össze a Sanyi csapat és értettem meg mi motiválja őket, hogy éjszaka fél kettőkor még közösen gondolkodunk. Hisznek Sanyiban.

Reméljük ti is olyan remekül fogtok szórakozni itt, mint mi.

És moooOOOooooost pedig…
PEZSGŐT ÉS KAVIÁRT MINDENKINEK!!

Evu