Belelapoznál az új Sanyi a bagoly könyvbe?

posted in: Blog | 0

Máris megteheted, hiszen a ZACC ezért készült.

Zacc, vagyis: kifőzött őrölt kávé. Ez a 32 oldalas kiadvány csak egy kis “zacc” abból, ami az igazi könyvben vár rád. Kedvcsináló a nagy 200 oldalas Ok. Csináljuk! De előbb KÁVÉ! c. könyvhöz, melyet Magyarország legismertebb baglya: Sanyi a bagoly rajzolt. A könyv megvásárolható: http://bit.ly/2iAw2Ct

Könyvdedikálás után

posted in: Blog | 0

Tudjátok, hogy nem vagyok a hosszú írások mestere, a gondolataimat inkább egy mondatra szeretem redukálni és egy képcsíkban megrajzolni. Megpróbáltam tegnap egy képkockában megrajzolni és pár szóval kifejezni azt, amit a közönségtalálkozó után éreztem, de ekkora érzelmi sokkot és örömöt egyszerűen képtelen voltam egy képkockában ábrázolni.

Először is, nagyon örülök, hogy ennyien eljöttetek és hoztátok a boldogságstresszt, mert egy idő után azon aggódtam, hogy vajon elég mennyiségű Ok. Csináljuk! De előbb KÁVÉ! c. új kötetet vittünk magunkkal a dedikálásra. Szerencse, hogy a második adag elég gyorsan érkezett meg, így röpke 5 órán keresztül egyfolytában rajzolhattam a könyveitekbe.
Másodszor pedig, eddig is éreztem, hogy megtiszteltetés és menő olyan olvasótábor élén ülni egy ágon, akik az intelligens és vizuális humorra nyitottak, valamint hasonlóan vélekednek a dolgokról, mint én. De tegnap biztosítottatok arról, hogy így kell továbbra is folytatni.
Szóóóóval: ÓRIÁSköszönet nektek, nem is gondoltam ekkora sikerre, mivel csak 3 nappal a vásár előtt hirdettük meg a dedikálást. Köszönöm nektek, hogy itt vagytok velem és inspiráltok!
Köszönöm a Colorcom nyomdának, akik a papírválasztástól kezdve a roppant vicces üres könyvekig mindent megtettek azért, hogy az új kötet ilyen szép és bársonyos tapintású legyen!
Speciális köszönet Zsófinak, hogy a legnehezebb órákban is elhitette velem: Sanyi jó.

Az oktatás egyetemes jog :: Az UNICEF üzenete

posted in: Blog | 0

sanyi_unicef_sanyiabagoly-unicef

 

Minden gyermeknek joga van iskolába járni, a lány gyermekeknek éppúgy, mint a fiúknak. Mégis, a világon 32 millió lány nem jár iskolába, s így a legnagyobb csoportot képezik, akik kimaradnak az oktatásból. Legtöbbjük szegény, elszigetelt környezetből származik, vagy olyan helyen lakik, ahol nincs a közelben iskola. A szűkös anyagi körülmények között élő sokgyermekes családok a fiúgyermekeiket küldik iskolába, míg a lányok a házimunkában, vízhordásban, pénzkeresésben segítenek. Azok a lányok, akik mégis elkezdhetik az iskolát, gyakrabban esnek megkülönböztetés és erőszak áldozatává, és közülük minden negyedik nem fejezi be az iskolát.

Ismerd meg az UNICEF munkáját és ha úgy döntenél, hogy adományozol, akkor: UNICEF

1 2 3 4 148